Poslední poklona Sherlocka Holmese - Doyle, Arthur Conan, 1859-1930
Závěrečný svazek holmesovského cyklu obsahuje dva soubory povídek: Poslední poklona Sherlocka Holmese a Z archívu Sherlocka Holmese.