Divotvorný klobouk - Klicpera, Václav Kliment, 1792-1859 (E-knihovna, 2011)
Souborné dílo V. K. Klicpera obsahuje rozličné žánry divadelních her od komedie jakou je Rohovín Čtverrohý k historickému dramatu Soběslav I.