Upoutaný Prometheus - Aischylos, 525 př. Kr.-456 př. Kr. (E-knihovna, 2011)
24. svazek edice Bibliotéka klasiků řeckých a římských obsahuje text Aischylovy tragédie Upoutaný Prométheus v překladu Josefa Krále.