Povídky o slabých ženách a silných mužích a naopak - Hašková, Jarmila, 1887-1931 (E-knihovna, 2011)
Soubor povídek od české autorky z roku 1927. Hašková líčí půvabné, ale i velmi vtipné seznamování budoucích manželů s rodiči jednoho z nich, v dalším příběhu vypráví dojemnou historku o rozbité váze coby svatebním daru atd.