Knihy veršů - Neruda, Jan, 1834-1891 (E-knihovna, 2011)
Básnická sbírka z roku 1867 částečně navazuje na Hřbitovní kvítí a vznikla sloučením tří drobnějších sbírek. Vycházela též pod jménem Kniha veršů výpravných.