Cesta z Království Českého do Benátek. - Harant z Polžic a Bezdružic, Kryštof, 1564-1621 (E-knihovna, 2011)
Historický cestopis českého šlechtice z cesty do Svaté země v 16. století vydaný tiskem r. 1854.