Bajky - La Fontaine, Jean de, 1621-1695 (E-knihovna, 2011)
Podobenství o lidských vlastnostech i slabostech. Drobné příběhy, ve kterých vystupují především zvířata, jsou pokaždé zakončeny životní moudrostí, nebo poučením, které vyplývá z děje.