Pravý výlet pana Broučka do Měsíce - Čech, Svatopluk, 1846-1908 (E-knihovna, 2011)
Próza se společensko-kritickým podtextem vypráví o fantastickém výletě, jehož hrdinou je typický český človíček z maloměstského prostředí.