Mateř a dcera Zuzany Černínové z Harasova : listy Alžběty Homutovny z Cimburka a Elišky Myslíkovny z Chuděnic - Homutová z Cimburka, Alžběta, -1622 (E-knihovna, 2012)
Edice dopisů, které psaly svým příbuzným dvě české šlechtičny - Alžběta Homutovna z Cimburka a Eliška Myslíkovna z Chudenic. Korespondence, dochovaná v archivu hrabat Černínů, dává nahlédnout do každodenního života české šlechty 1. pol. 17. stol.