Ovčí pramen - Vega, Lope de, 1562-1635 (E-knihovna, 2012)
Historické drama španělského renesančního klasika, inspirované skutečnou událostí vzbouření horské vesnice v 15. stol., je typickou ukázkou tzv. "španělské komedie" s kombinací tragických a komických prvků.