Rytíři a jiná havěť : seprané prvotiny povídek - Kestřánková, Agáta, 1996- (e-book, 2012)
Sbírka povídek nadané čtrnáctileté autorky. Žánrově sahají povídky od nezbytné fantasy přes parafráze sci-fi a dobrodružných žánrů až k humorně nadsazeným příběhům z všedního života. V komické nadsázce a humorně stylizovaném jazyce, v jednom případě velmi zdařile (a záměrně) napodobujícím povídky Šimka a Grossmanna, se nesporný talent začínající autorky projevuje asi nejvýrazněji.