Svobodná kultura - Lessig, Lawrence, 1961- (s.n., 2010)
Autor - profesor na Harvard Law School - se v publikaci zabývá udržitelností současné podoby práva duševního vlastnictví v době Internetu. Argumentuje, že nynější úprava nálehavě potřebuje změnu, zároveň naznačuje cesty dalšího možného vývoje.