Cesta za lepším rozhraním : jak může design veřejných služeb přiblížit reformy občanům - Parker, Sophia (Demos, 2011)
Studie věnovaná terminologii a novým konceptům služeb orientovaných na uživatele. Shrnuje výzvy, před nimiž veřejné služby v současnosti stojí v souvislosti s nutnými reformami veřejného sektoru.