Udržovatel - Koláček, Martin, 1981- (Městská knihovna v Praze, 2012)
Netradiční sci-fi román mladého českého autora. Kniha Udržovatel pojednává o nadpřirozené bytosti, jejímž úkolem je napravovat trhliny v řádu vesmíru. Udržovatel se vydává skrz Myšlenkovou bariéru Země do vesmíru, vstupuje do lidských snů, navštěvuje podsvětí lidské imaginace, vyráží do boje proti démonům a poruchám časoprostoru. Jen aby zjistil, že tou největší poruchou v řádu vesmíru je on sám. Nakladatelská anotace.