Milostné dopisy Frant. Lad. Riegra a Marie Palacké - Rieger, František Ladislav, baron, 1818-1903 (E-knihovna, 2012)
Edice dopisů, které si od října 1852 do srpna následujícího roku vyměnili František Ladislav Rieger a Marie Palacká (posléze provdaná Riegrová). Listy dokumentují milostný cit, který postupně dozrává v pevný svazek dvou zajímavých osobností.