CONiáš 2012, aneb, CONec světa - Linc, Míla, 1982-; Losíková, Michaela, 1980- (Čtenářská edice, 2012)
Sborník vítězných komiksů, vzniklých při příležitosti akce Městské knihovny v Praze CONiáš 2012. Zadaným tématem soutěžních prací byl konec světa, avizovaný údajně na tento rok starověkým mayským kalendářem.