Sborník vítězných prací z literární a filmové soutěže - Seyčková, Nina (Muzeum Fráni Šrámka, 2012)
Sborník představuje čtrnáct vítězných prací - devět povídek, tři komiksy a recenze dvou vítězných filmů - které jsou produktem literární soutěže pro dětské a mladé autory, již pořádalo sobotecké Muzeum Fráni Šrámka v roce 2012.