Z listáře Jana Nerudy - Neruda, Jan, 1834-1891 (E-knihovna, 2013)
Soubor devadesáti dopisů, které básník a prozaik Jan Neruda adresoval svým známým a přátelům, vesměs význačným osobnostem české kultury 2. pol. 19. století. Doplněno ukázkami několika Nerudových autografů.