Sen noci svatojánské - Shakespeare, William, 1564-1616 (E-knihovna, 2013)
"Svatební" komedie, v níž se prolínají tři dějové linie - příběh dvou mileneckých párů, komické výstupy neohrabaných venkovanů a spor krále duchů s vládkyní víl - je jedním z vrcholných děl alžbětinského klasika.