Kupec benátský - Shakespeare, William, 1564-1616 (E-knihovna, 2013)
Komedie s vážnějšími prvky, jejíž ústřední zápletkou je krutý úpis, kterým se počestný benátský obchodník zaváže židovskému lichváři.