Večer tříkrálový - Shakespeare, William, 1564-1616 (E-knihovna, 2013)
Optimistická komedie o příběhu lásky, která po neuvěřitelných zvratech dojde naplnění, i o veselých kumpánech, kteří vytrestají samolibého hlupáka.