Zimní pohádka - Shakespeare, William, 1564-1616 (E-knihovna, 2013)
Pohádková romance z posledního tvůrčího období anglického klasika je příběhem žárlivosti mezi dvěma královskými páry, zasazeným do fiktivní země, pro niž si autor vypůjčil jméno Bohemia.