Digistory, aneb, Konec oslích uší - Janda, Petr Parkan, 1985- (Čtenářská edice, 2013)
Komiks zachycuje úsměvnou formou a pseudo-akčním stylem počátky digitalizace dokumentů v Městské knihovně v Praze.