Báječný svět elektronického podpisu - Peterka, Jiří, 1958- (CZ.NIC, 2011)
Problematika elektronického podpisu je v publikaci uchopena praktickým způsobem: věnuje se základním principům a běžné praxi používání elektronického podpisu. Čtenář nemusí být IT odborníkem nebo odborníkem na kryptologii.