Trendy českého knihovnictví : cíle pro rok 2015 a jak jich dosáhnout - Hejduk, Marek (Městská knihovna v Praze, 2013)
Stručná verze Koncepce rozvoje knihoven v ČR na léta 2011-2015. Materiál shrnuje projekty, témata a cíle, jež jsou v oblasti veřejného knihovnictví pociťovány v současnosti jako nejdůležitější.