Deník z pouti do Santiaga de Compostela - Riegrová, Sofie Alexandra (E-knihovna, 2013)
Deník z cesty do galicijského Santiaga de Compostela. V publikaci zaznamenala své zážitky a zkušenosti autorka, která 270 km dlouhou trasu překonala na mechanickém vozíku. Text doplňují barevné fotografie.