Vzorník 2013 - Straka, Josef, 1972-; Beran, Stanislav, 1977-; Vlček, Tomáš, 1970-; Bušta, Pavel, 1991-; Čada, Tomáš, 1985-; Hanus, Ondřej, 1987-; Huřťák, Otto, 1963-; Kadlec, Vratislav, 1981-; Medunová, Pavla, 1978-; Myšková, Ivana, 1981-; Selepko, Ladislav, 1973-; Zbořil, Jonáš, 1988- (E-knihovna. Vzorníky, 2013)
Druhý ročník Vzorníku Městské knihovny v Praze přináší poetické i prozaické texty dalších deseti současných českých autorů.