Aphhazethi : Sakharthvelos kulturuli memkvidreoba : kul'turnoje nasledije Gruzii : Georgian cultural heritage = Abchazija = Abkhazeti. - Akhaladze, Lia (s.n., 2007)
Publikace věnovaná gruzínskému kulturnímu dědictví, které se zachovalo na území dnešní Abcházie. Přináší ukázky zdejší sakrální architektury, liturgických předmětů, rukopisů, mozaik či epigrafických památek. Barevné fotografie, stručné texty.