Povídky. - Hašek, Jaroslav, 1883-1923 (E-knihovna, 2013)
První díl obsáhlé antologie povídek českého humoristického klasika. Původní publikace Městské knihovny v Praze přináší obsažný soubor humoristických a satirických povídek jednoho z nejsvéráznějších i světově nejproslulejších zjevů české literatury. Povídky jsou seřazeny do šesti tématických oddílů, které přinášejí bizarní příhody úsměvných figurek na téma politiky, alkoholu, lepší společnosti, umělců, podivínů a cizích krajů.