Knížky nejen do školy v kostce - Losíková, Michaela, 1980- (Čtenářská edice, 2013)
Sborník Městské knihovny v Praze obsahuje texty nejdůležitějších děl sedmi vybraných klasiků české literatury 19. a 20. století - K.H.Máchy, K.H.Borovského, J.Nerudy, F.Gellnera, B.Němcové, K.Čapka a V.Vančury.