Mistři písmen, učni slov : knihy o psaní, knihy pro psaní - Linc, Míla, 1982- (E-knihovna, 2014)
Praktická příručka pro začínající spisovatele žánrů sci-fi a fantasy. Publikace obsahuje komentovaný seznam knížek o tvůrčím psaní, dále tipy na publikace, z nichž může budoucí autor čerpat potřebné reálie (např. o dějinách, mytologii, vojenství). Publikace přináší užitečné rady pro ty, kteří se chtějí pustit do psaní příběhů, zejména informace o literárních dílnách, jež mohou v počátcích spisovatelské kariéry pomoci. Závěrečný oddíl představuje literární workshop, který Městská knihovna v Praze nabízí začínajícím autorům science fiction a fantasy.