Lémanské silhouetty - Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav, 1861-1943 (E-knihovna, 2014)
Cestopisné zážitky Jiřího Stanislava Gutha-Jarkovského z putování po kraji kolem Ženevského jezera (Lac Léman). Osobní dojmy Guth-Jarkovský kombinuje s množstvím kulturněhistorických zajímavostí, které se vztahují k navštíveným místům.