Buď pánem svého prostoru : jak chránit sebe a své věci, když jste online - McCarthy, Linda; Weldon-Siviy, Denise; Dixon, Heather (CZ.NIC, 2013)
Problémy a možné hrozby, které mohou nastat při využívání internetu. Rady, jak těmto potížím čelit. Příručka pro mladé uživatele internetu. Příručka se soustředí na problémy počítačových virů, spamů, hackerství, kyberšikany nebo fenomén rhybaření. Zaobírá se také blogováním, základy síťových spojení, vyladěním, online nakupováním, zabezpečovacími prvky nebo bezdrátovým připojením.