RE: Publikum : možnosti spolupráce s publikem ve 21. století - Lišková, Magdaléna; Gavrylyuk, Zina; Deml, Jakub, 1977-; Hanus, Lukáš (Institut umění - Divadelní ústav ;, 2013)
Publikace představuje téma rozvoje publika kulturních akcí a kromě teoretické základu nabízí koncepty rozvoje práce s publikem s praktickými příklady z České republiky i ze zahraničí.