Ve vlasti - Pšenička, Josef, 1889-1922 (E-knihovna, 2014)
Memoáry legionáře a prvorepublikového politika, v nichž popisuje své zážitky po návratu do vlasti, události po konci 1. světové války a budování nového československého státu.