Hračky z prkének : podrobný návod se 78 vyobrazeními - Brosman, Bedřich, 1883-1939 (E-knihovna, 2014)
Postupy na rukodělnou výrobu hraček z dřevěných prkének. V úvodu příručka seznamuje s potřebným nářadím a používaným materiálem, následují návody na zhotovení ozdobných předmětů, zvířat, ptáčků, lidských postav, pohyblivých hraček atd.