Řády a resoluce 1. sjezdu československého vojska (E-knihovna, 2014)
Kniha obsahuje platný řád organizace československého revolučního hnutí na Rusi přijatý sněmem 26. 7. 1918, řád pro zastupitelstva československého vojska na Rusi, disciplinární řád, statut polních soudců a pravidla o zaopatření invalidů čs. vojska.