Tvorba open source softwaru : jak řídit úspěšný projekt svobodného softwaru - Fogel, Karl, 1971- (CZ.NIC, 2012)
Příručka poskytuje ucelený přehled problematiky vedení vývoje svobodného softwaru. Popisuje jednotlivé části managementu vývoje open-source softwaru, dotýká se také licenčních a právních aspektů těchto programů.