Ponořme se do Python(u) 3 - Pilgrim, Mark, 1972- (CZ.NIC, 2010)
Jedná se o překlad anglické příručky šířené pod volnou autorskou licencí. Věnuje se programování v jazyce Python 3 od jeho instalace až po tvorbu vlastních programů. Předpokládají se programátorské zkušenosti.