Pro Git - Chacon, Scott (CZ.NIC, 2009)
Git je distribuovaný systém správy verzí, původně pro vývoj jádra Linuxu, který se používá při vývoji svobodného a open source softwaru. Kniha seznamuje s efektivním využitím programu.