Mohutný sen : román z války : IV - Medek, Rudolf, 1890-1940 (E-knihovna, 2014)
Čtvrtá část románové pentalogie zachycuje osudy českých legionářů v době, která dozrávala k pádu rakousko-uherské monarchie.