Dílo a Sherlock Holmes, letmá pitva - Ulman, Richard, 1954- (E-knihovna, 2014)
Studie pro pobavení holmesologů: výčet zvířat, dopravních prostředků a sportovních aktivit vyskytujících se v díle A. C. Doyla.