Kdo mě okradl o mého bratra? : o nás, co jsme opustili Československo : knížka lidového čtení - Oravsky, Vladimir, 1947- (Fram Steget Bokf, 2014)
Obsáhlá kniha několika česko-slovensko-švédských autorů přináší řadu postřehů, příběhů, zážitků a úvah na téma emigrace, exilu, povahy a vztahů všech příslušných zemí a národností.