Hračky a snadné věci z haluzí : podrobný návod s 50 obrazci a vysvětlivkami - Brosman, Bedřich, 1883-1939 (E-knihovna, 2014)
Rady, jak snadno vyrobit malé umělecké dílo či hračku z dřevěného odpadu, tedy z větví. Návody ke zhotovení např. žebříku, ozdobného rámečku, větrníku či stojanu na vánoční stromek jsou doprovázeny nákresy.