Povídky. - Hrabal, Bohumil, 1914-1997 (E-knihovna, 2014)
Elektronická publikace Městské knihovny v Praze přináší výbor tří povídek ze sbírky Pábitelé. Prózy jsou reprezentativní ukázkou Hrabalova vidění světa, poetiky i osobité vypravěčské techniky.