Educational & didactic communication 2013. - Singer, Jan, 1942- (Didaktis, 2014)
Publikace zaměřená na teoretickou výuku jaderné fyziky, radiační fyziky, radiační ochrany a dozimetrie; tyto obory popisuje jako soustavu disciplín při působení na lidské subjekty.