Profesní poradenství pro dlouhodobě nezaměstnané : praktické metody, techniky a postupy - Plesník, Vladimír, 1972- (Reintegra, 2014)
Publikace nabízí metody, techniky a postupy, které mohou využít profesní poradci při práci s dlouhodobě nezaměstnanými.