Knihy : katalog k výstavě knižních ilustrací Kamila Lhotáka. - Lhoták, Kamil, 1912-1990 (Městská knihovna v Praze ;, 2014)
Katalog výstavy, která představila výběr z ilustrátorského a grafického díla Kamila Lhotáka. V prostorách smíchovské pobočky Městské knihovny byly k vidění Lhotákovy knižní obálky, knižní úpravy a ilustrace, vybrané převážně z fondu MKP.