Sebrané detektivky - Zvoníček, Josef (E-knihovna, 2014)
Dvě plus jedna humoristicko-detektivní povídka českého autora. Dvě humorně laděné povídky přinášejí případy, které se, alespoň zpočátku, jeví jako těžké zločiny. Hlavní role tu hrají kriminalista major Havelka a jeho chytřejší přítel, emeritní profesor Arnošt Vosáhlo. Humorné ladění podtrhují záměrně nesmyslné ilustrace s absurdními vysvětlivkami a také sebeironické dosslovy autora. Třetí povídka pak sestává z jediné kratičké kapitoly a vyšetřování případu se z jistých důvodů ani nestačí rozjet...