Třináctá hodina : [antologie současných českých a polských horrorových povídek] - Węgielek, Damian, 1983-; Vojtíšek, Honza, 1978- (Howard, 2013)
Antologie třinácti hororových povídek současných českých a polských autorů. Sbírka obsahuje hororové povídky současných českých a polských autorů, a to jak začínajících, tak etablovaných, jako je např. Otomar Dvořák nebo Lukasz Orbitowski. I v počtu autorů se editoři přidrželi stylového čísla 13 (7 z Polska a 6 českých) a povídky doplnili stručnými medailonky jejich tvůrců.